Megküzdöttünk a technika ördögével – hírek, interjú

A Livewire Team drifter lányával, Szentgyörgyi Fannival beszélgettem a várva várt Lóerők Éjszakája névre hallgató nagyszabású rendezvény után, amely a pálya kialakítása és az időjárás viszontagságai végett embert és gépet próbára tévő igazi megmérettetésnek mondható verseny volt.

Fanni, milyen hangulat uralkodott a verseny alatt?

A verseny alatt a megszokott jó hangulat volt, szerencsére a srácaim lelkesek és örök jókedvűek!

IMG_9960_2-1024x768

Sokan meglátogattak a szervizparkban, többek között Dart Veder is. Nyugtass meg, hogy nem álltál át az erő sötét oldalára… J

Nem álltam át a sötét oldalra, megnyugodhatsz! J A rossz idő okozta szomorúságot azonnal elfeledtették a depóba megjelent Star Wars szereplők. Személy szerint félve álltam oda Dart Veder mellé, mert még a hangja is el volt torzítva.

Jól állta a “sarat” a BMW? Beváltak a fejlesztések?

Hol is kezdjem, nagyon vártam a versenyt, de sajnos az edzés nap után picit letörtem. Egész hétvégén bajlódtunk az autóval, az ereje valahol elveszett. A gumiválasztás sem volt a legmegfelelőbb. Az előző versenyre visszatekintve ismét 17-es gumikat vettünk, mivel akkor bevált. Sajnos a mostani pálya egy lassú kezdés után tempóssá vált. Nem volt túl M3 barát. Utolsó órákban Hegedűs Tibitől sikerült vásárolnunk 16-os gumikat, nem volt sok időm tesztelni. Talán 6-7 kört tudtam menni ezekkel a kerekekkel.  A verseny előtt edzéskörön elszakadt az ékszíj, feltekeredett a ventillátorra, felforrt a víz, elment a szervó… Már a rajtban kellett volna lennem, amikor még ékszíjat kerestünk. Simon Anikó csapatával segítjük egymást versenyről versenyre, utolsó pillanatban sikerült találniuk egy ékszíjat. Ezúttal is köszönöm! J Az autó készen lett, a szerelőim ismét kitettek magukért! Mire a rajtba értem elkezdett esni az eső, de az egész hétvégi idegeskedés után egy egész jó kvalifikációs kört tudtam teljesíteni.

IMG_0483_3 [1024x768]

Az esős idő mennyiben befolyásolta a terveidet?

Nem befolyásolta szerencsére, a kvali köröm jól sikerült az autó adottságait tekintve.

Hova sikerült kvalifikálni a 32 fős Semi-Pro mezőnyben?

Közép mezőnyben zártam a napot, sajnos a top 16-ról éppen lecsúsztam, de nem adjuk fel, újabb fejlesztések várhatóak a kocsin. Nagyon erős a mezőny, ügyesek a pilóták, kemények az autók! Fejlesztenünk és fejlődnöm kell, hogy elérjem a célom, a dobogót!

IMG_0513_2 [1024x768]

Meg vagy elégedve?

A csapatommal meg vagyok elégedve! 🙂 Lelkesek, ügyesek, jókedvűek! Úgy érzem, hogy kihoztam magamból, amit csak lehetett és a kocsiból is!

forrás: Livewire Team

Kapcsolódó bejegyzés:

Lóerők Éjszakája 2016 | LIVEWIRE Team – videó


Lóerők Éjszakája 2016 | Markom Racing Team - videó
Jó érzés volt vissza ülni a Zsiguliba - hírek
Facebooktwittergoogle_plusmail