Autósport a diáknapon 2.0 – képek

Ahogy tavaly, úgy idén is szerveztünk egykori iskolám diáknapjára egy kis autós megmozdulást. Az Újpesti Két Tannyelvű Műszaki Szakközépiskola udvarán nem mindennapi látványt adnak a profi versenyautók és mi szeretjük ezt minden évben kiélvezni. Azonban az is kiderült, hogy nem csak mi élvezzük, hanem az alapvetően informatikát és elektronikát tanulók is szívesen nézegetik az autókat, sőt kérdezni is tudnak a versenyzőktől, akik szívesen mutatták meg motorterek titkait. Nem hiába szerettem én ide járni, mindig sok volt a “petrolhead” ebben az iskolában.

Köszönjük a versenyzőknek, hogy eljöttetek és megcsináltátok a bulit az udvaron! Köszönjük Szántó Nikinek és Vajland Tamásnak, hogy elhozták a fehér szörnyet, köszönjük a Cselőtei Speed Zonenak: Cselőtei Csabának, Cselőtei Nikinek és Zajacz Péternek, hogy két autót is elhoztak nekünk, így gymkhana autó is felsorakozhatott, köszönjük a SCAR Ungheria csapatnak, hogy képviselték a rally szakágat és Ronyecz Zoltánnak és Szecsődi Károlynak, hogy elhozták az autót. Köszönjük Végh Alexnek és csapatának, hogy a cross motorokon kívül rengeteg különleges járművet elhoztak, a BMW Magyarországnak a BMW i3 modellt és a Rendőrségnek a két BMW rendőrmotort.

Ugyan idén nem sikerült az iskola mögötti utcán lezáratni, de reméljük a tavalyi gumiégetős kisfilmünk enyhít a fájdalmon. Talán jövőre nagyobb erővel támadhatunk!


Apex Racing két dobogós hellyel kezdett a Slovakiaring-en - hírek
WTCC 2016 - Hungaroring - képek
Facebooktwittergoogle_plusmail