5. Autó+Motor+Sport Expo 2015 – képek

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európa legnagyobb nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítása, az Automotive Hungary, aminek társrendezvénye az Autó+Motor+Sport Expo is.

A magyar autós világ méltán büszke lehet az Automotive Hungary rendezvényre, hiszen a régió legnagyobb szakkiállítása. Idén 11 ország 300 kiállítója teszi tiszteletét a kiállításon és fórumon. Betekintést nyerhetünk a gyártási folyamatba és nyomon követhetjük hol tart a piac. A négy Magyarországon gyártóbázissal rendelkező márka: az Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki és képviselteti magát a rendezvényen, és idén először a BMW is felállította standját, ahol legújabb elektromos autóik is kiállításra kerültek. A sorok között járva, valóban mindent megtalál az ember, amit valaha keresett autós témában.

Egy külön pavilonban az autósport világával ismerkedhetnek a kilátogatók az 5. Autó+Motor+Sport Expo keretein belül. A kiállítás felsorakoztatja Magyarország legsikeresebb versenyautóit és motorjait. Találkozhatunk a Zengő Motorsporttal, a Talmácsi Racinggel és szinte az összes Európa- és Magyar-bajnokkal, a teljesség igénye nélkül Kiss Norbival, Kárai Tamással, Szabó Krisztiánnal, Szántó Nikolettel vagy akár Rónai Tamással.

A kiállítások október 28-30 között, előzetes regisztráció esetén ingyenesen látogathatók.


Legendák közt - IX. Old Boy Rallye és Találkozó - videó
Elkelt Herczig Norbi bajnoki sisakja - hírek, képek
Facebooktwittergoogle_plusmail