BMW Show és Jótékonysági Családi Nap – képek

Azt hiszem, sokan vagyunk, akikre nagy hatással volt a Halálos Iramban film sorozat harmadik része, a Tokyo Drift. Nos, a mai napon átélhettük mindezt, méghozzá itt, Budapesten. A pro drift és gymkhana pilóták gondoskodtak a hangulatról.

Megvan az a jelenet, amikor kinyílik a lift ajtó és épp két autó driftel el a Halálos Iramban főszereplője előtt? Kinyitom az ajtót és Csümi, Galaccsal tsuisoban driftel felfelé a spirálban. Leírhatatlan feeling élőben átélni ezt! Csak aki ott volt, az értheti miről beszélek.

Ami pedig elhozta nekünk ezt az élményt, nem más mint a BMW Show, ami idén először a Westend tetőparkolójában hozott össze találkozót és drift bemutatót. A gyönyörű Bömösöket felsorakoztató rendezvény legérdekesebb pontja számunkra természetesen a drift bemutató és taxi volt. Két emeleten tapadtak a nézők a kordonokra, hogy láthassák ezt az egyedülálló látványt. Galacs Gabi és Korin Gábor „Csümi” képviselte a drift PRO kategóriáját, Vadócz Dani pedig megmutatta, hogy nem véletlenül láthatjuk őt a Gymkhana PRO-ban versenyezni. Szűken tette a bójákra a BMW első kerekét. Az autókból kiszálló arcok mindent elárultak.

De szavak helyett beszéljenek a képek:

Tovább a BMW Show és Jótékonysági Családi Nap – videóra…


Júliusi szavazás!
BMW Show és Jótékonysági Családi Nap – videó
Facebooktwittergoogle_plusmail