Lóerők éjszakája 2015 – képek

Két teljes napot töltöttünk a Lóerők Éjszakájának mámorában. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk és már a pénteki edzés napon látszott, hogy a hangulat a szokásos, azaz utánozhatatlan lesz.

A tököli reptér híres fehér betonjáról, amitől 2x gyorsabban leég az ember. Ezért van az, hogy már márciusban látszik, hogy kik a driftesek, hisz mindenki barna. Eszméletlen meleg uralkodott az egész hétvége alatt, amin mindenki próbált úrrá lenni. Fogytak a gumik rendesen, de ahogy lebukott a nap, átváltott a hangulat, a kocsikra felszerelt fények kapták a főszerepet és kezdődhetett a buli.

A Drift Bajnokság mellett a Gyorsulás is helyet kapott a szombati versenynapon, ahol találkozhattunk rengeteg kamionnal is. A legérdekesebb talán Kiss Norbi Kamion Európa Bajnokunk drift bemutatója volt MAN-jével. A felvonulás, mint mindig, most is fergeteges volt. Nem tudtuk hova kapjuk a fejünket. Ömlött a füst, repült fel a rengeteg tűzijáték és jó néhányan körbe drifteltek minket az bent lét alatt.

Köszönjük mindenkinek, akire kikerülhetett a matricánk, és hogy újabb két felejthetetlen napot tölthettünk ezzel a nagy családdal.

Drifted.hu Országos Bajnokság eredményei:

Street:

1. Kis Patrik

2. Galamb Bence

3. Zsólyomi Gábor

Semi-Pro:

1. Vígh Csaba

2. Ifj. Zángó Zoltán

3. Fajt Ferenc

Pro Liga:

1. Szántó Nikolett

2. Énekes Árpád

3. Zángó Zoltán

Tovább a Lóerők éjszakája 2015 edzés – képekre…


Lóerők éjszakája 2015 edzés – képek
World Series by Renault 2015 - képek
Facebooktwittergoogle_plusmail