Nagy Ádám és a JZ36 visszatér – interjú

Nagy Ádám és a híres carbon JZ motorral hajtott BMW E36 visszatér.

 

Februári szavazásunk egyik győztese Nagy Ádám, nagy tervekkel vág neki az idei drift szezonnak. Erről kérdeztük:

 

Hogy áll az S15 projekt és hogy került újra elő a JZ36?

A S15 projekt tudtommal elég lassan halad, de sajnos erről többet nem tudok mondani. Mivel már nem a NewSensationZ építi az autót, így nem is én fogok rajthoz állni vele. Emiatt változott néhány dolog, de a támogatóimnak a reklámot biztosítanom kell, ezért úgy döntöttem leporolom a JZ36-ot. Jelenleg építés/fejlesztés alatt áll, de ha minden terv szerint halad, akkor hamarosan láthatjátok keresztben haladni. 🙂

Milyen tervekkel vágsz neki az idei évnek?

A tervek évről évre nagyobbak mivel mindig is szerettem a fejlődés útján haladni és nem egy szinten megragadni. Egy európai szintű csapatba sikerült bekerülnöm, a Zestino Drift Team-be. Az alap felállás azonban a felfrissült NewSensationZ. Az autó ebben az évben marad a Carbon JZ36 aminek fejlesztése folyamatban van. Mint tudjuk, fejlődni kell, ezért nekem is tervben van másik autó építése, de hogy mi azt még én sem tudom. 🙂

Az idei évben a Magyar bajnokságba szeretnék becsatlakozni a lehető leghamarabb, de több komolyabb európai versenyen is rajthoz állok majd. Szerencsére egyre többen látják céljaimat és bíznak bennem és a tudásomban, ezért egyre több ismertebb technikai cég is támogat a versenyzésben.

Ezúton is szeretném nekik megköszönni: Zestino Drift Tire, JDM-Import, Titan Motorsports, RMS – Respect Motorsport, StefanZorstRacing, LorezGarage, Royal Service, Molnar Technologies.

Szóval arra utalsz, hogy több Európa Bajnokság futamon is láthatunk majd?

Igen, aki nyomon követi az eseményeket néhány apró morzsát már megtudhatott. 🙂

Mivel a Zestino egy új brand, törekednek a nagy népszerűség megszerzésére. Ennek köszönhetően elég komoly csapat verődött össze Európa több országából, profi versenyzőkkel. Konkrét bajnokság nincs kiszemelve igazából mindig a közelgő legkomolyabb esemény a cél, legyen az Drift Masters Grand Prix, Drift Allstars, EEDC, vagy akár a Gatebil. Remélem, minél több külföldi futamon ott tudok lenni és folyamatosan fejlődni Európa legjobbjaival.

 

Kövessétek továbbra is figyelemmel Nagy Ádámot, hisz most készült vadiúj rajongói oldala is, ahol követhetitek a híreket, információkat ami a versenyzésével kapcsolatos, legyen az esemény, vagy autóépítés.

https://www.facebook.com/OfficialNagyAdam

https://www.facebook.com/zestinotireshungary 

fotó: Bogdan Suditu

Gyerek Drift Napközis Tábor - hírek
Legendák a levegőben 2015 - képek
Facebooktwittergoogle_plusmail