I. Gulf Racing Day 2014 – képek

A Gulf Racing élményosztóján jártunk, amire köszönjük a meghívást Góth Viktornak és családjának. Sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk ezen a napon. Góth Viktor barátom mellé megint volt esélyem beülni és nem egyszerű autóztatásban volt részem. Rövid féktávok és kézivel fordulás, mert tudja, hogy azt szeretem. KÉSZ! Első kerekes rallycross autóval drifteltünk. Az autó velem esett át először a tűzkeresztségen! Velem tiltott le először! Köszönöm testvérem!!!

Beülhettem Horváth Balázs mellé is, aki eszméletlen hogy fűzte a kanyarokat, majd kimentünk a pályáról hűteni a gumikat és egyhelyben megfordultunk! Óriási élmény volt!!! Köszönöm!

A végén megint rám talált a drift, ahogy szokott. Most először járunk Brezován, de máris a szívünkbe dobta magát ez a hely. Csak miattam másodszorra is kihozta Sandor „Szása” Kristóf és Varga „Leepu” Zsolt a “Szörny”-nek elnevezett BMW-jüket, ami nem véletlenül kapta ezt a nevet. Eszméletlen jól esett és innen is köszönöm, hogy csak miattam kihozták újra a kocsit. Ilyen szögbe még soha senki nem vitt engem driftben! Nem tudtam hova legyek a kocsiban, kiugrottam a bőrömből! Ilyet még soha nem tapasztaltam, annyira uraltuk a gépet és közben keresztbe álltunk amennyire csak lehet a kanyarokban! KÉSZ! Nagyon tudnak valamit a brezovai srácok! Élmény volt találkozni veletek! Köszönjük ezt a napot.

Tovább az I. Gulf Racing Day 2014 – videóra…


I. Gulf Racing Day 2014 - videó
VFTS festmény készült egy képünkből - hírek
Facebooktwittergoogle_plusmail