BMW Show – tokyo drift és családi programok – hírek

Megtelik a WestEnd City Center parkolóházának középső és tető szintje július 19-én. A híres spirál végre úgy lesz használva, ahogy mindannyian rég vártuk.

A BMW Show és Jótékonysági családi nap keretein belül megrendezésre kerülő egyedülálló karitatív eseményen őrületes drift parádé és BMW felhozatal lesz. Minden drift és BMW rajongónak a tökéletes hely egy vasárnapi kikapcsolódásra. Megismételhetetlen lesz! Ilyen még nem volt és nem is lesz Budapest szívében, a belváros kellős közepén!kep1_teljes_210fcb042594d8db695aad60fb2b976d

Délelőtt gyermekprogramokkal indul a BMW-s nap, ahol ugrálóvár, Bohóc show és kézműves programok mellett karitatív jelleggel hátrányos helyzetű és leukémiás gyermekek lesznek vendégül látva, akik élményautóztatásban is részesülnek majd a helyszínen lévő profi drift versenyzők vezette versenyautókban.

Déltől már a felnőtteké és az autóké lesz a főszerep, ahol az egész nap tartó BMW szépségverseny, autólimbó, felni kitartó verseny és hangnyomás verseny mellett átveszik az uralmat a drift autók is. A parkolóházba vezető spirál felhajtón ugyanis a Tokyo drift mintájára fognak egymás után feldriftelni a versenyautókkal, melyet a kilátogató vendégek a tetőn kialakított sátrak árnyékában a kivetítőkön követhetnek majd figyelemmel.

Az show részeként továbbá, egész délután drift taxizni is lehet majd, hiszen Galacs Gabi magyar bajnok és a szintén pro drifter Korin Gábor “Csümi” BMW E30 4.4 V8-ába is beülhetnek majd a legbátrabbak, hogy elmondhassák magukról, ők bizony a budapesti belváros kellős közepén a WestEnd City Center tetején drifttaxiztak. A két versenyző autója az elmúlt hetekben a WestEnd közepén lévő szökőkútnál is kiállításra kerültek. Csümi autóján még a MárkRally-Sportfotó matricáját is megtalálhatták a szemfülesebbek.cikkbe_af4dd06de361a3d80035a4999244d0ef

A BMW Showról természetesen nálunk is láthattok képeket és beszámolót később.

A programokról részletesen a hivatalos weboldalon olvashattok: www.bmwshow.hu


Gyerek Drift Nyári Tábor a Cselőtei Speed Zone szervezésében - interjú
Júliusi szavazás!
Facebooktwittergoogle_plusmail